top of page
HUNDEGGER-HIRSITUOTANTO
K21.jpg

Talvipuutarhasta aina massiivipuurakennuksissa käytettäviin lautapinoelementteihin

Hundegger K2i-kone soveltuu hirsitalotehtaille, TimberFrame-taloille ja vaativille, suurille palkkityöstöille. K2-sarjan koneita on Suomessa käytössä lähes kaksikymmentä.

K2i on suunniteltu dimensioiltaan 20 x 50 mm - 300 x 450 mm (optio 625 mm/ 900 mm/ 1250 mm) olevien rimojen, lautojen (myös päällekkäin syötettyjen), palkkien ja hirsien katkaisuun ja liitostyöstöjen tekemiseen ilman uudelleenasetusta.

K2I4.jpg

Sahaleikkaus 1250

K2I2.jpg

Pyöröhirsi

K2I3.jpg

Lankku

K2I1.jpg

Stack TLI - 2

K2i ei ole perinteinen hirsikone, mutta tällä hetkellä kone on saavuttanut suosiota hirsitalotehtaiden keskuudessa. Koneen joustavuus, mittatarkkuus, työstöjen monipuolisuus, tehokkuus:metrimäärä / miestyötunti on huippuluokkaa. Kone tarvitsee periaatteessa vain yhden miehen, jonka työtehtäviin sisältyy myös hirsien pakkaaminen. Syötetyn katkaisulistan jälkeen kone valmistaa kappaleet automaattisesti, koneen käyttäjän siihen puuttumatta. Katkaisulistat saadaan lähes kaikista markkinoilla olevista tunnetuista suunnitteluohjelmista.

k2i-2.png

Suurin hirsikoko koneelle on ulkomitoilla 270 mm x 370 mm, porauksia voi olla useamman kokoisia samassa hirressä, kaikenlaiset palkkiupotukset, niin kevyet kuin massiivisetkin väliseinät on mahdollista upottaa varsinaiseen hirsiseinään. Lohenpyrstöliitokset monine eri variaatioineen on tullut mahdolliseksi myös. Hirsituotantoon tarkoitetulla koneella voi valmistaa lisäksi Pre-cut-osia, liimapuupalkkeja sekä vaativia kattorakenteita. Lisäksi Pre-cut-osia voi pinkata päällekkäin siten, että max pinkan korkeus on 300 mm.

Uutuutena on mahdollista lisätä erillinen porayksikkö linjaan K2i-koneen rinnalle.

K2i - YHDISTELMÄKONE

bottom of page