top of page
  • petri501

MITÄ SYNTYY, KUN LYÖDÄÄN YHTEEN KÄYTÄNNÖN ROPAAJA, PROJEKTIJYRÄ JA LAITE-EXPERTTI?Uusi ja entistäkin uljaampi Mariocon tietenkin.

 

Marioconilla vaihtui toukokuussa 2024 vahtivuoro, kun neljännesvuosisadan Ledinekin ja Hundeggerin Suomen edustajana toiminut yrityksen perustaja Matti Asumus halusi keventää työtaakkaansa. Markkinoiden parhaiden massiivipuuntyöstökoneiden valonkantajana jatkaa nyt vahva kolmikko, jolla on alan osaamista ja asiantuntemusta yhteenlaskettuna liki 80 vuoden ajalta.

 

Toimitusjohtaja Petri Saikkonen ja myynnistä vastaavat Antti Asumus ja Toni Pasma tarpovat Matin tamppaamissa jalanjäljissä Hundeggerin ja Ledinekin laadukkaiden työstökoneiden ja linjojen maahantuojana. Luvassa on kuitenkin myös hyppysellinen uutta. Laitemyynnin oheen on tarkoitus paketoida nykyisten omistajien lyömätön osaaminen laitteista ja koneista, linjoista ja kokonaisuuksista sekä projektijohtamisesta. Tavoitteena on tarjota asiakkaille valmiiksi pureksittuja ratkaisuja, kokonaistaloudellisuutta ja varmuutta, jotta investoinnit etenevät maaliin ajallaan ja yllätyksettä.

 

Kerro meille tavoitteistasi – me ratkaisemme, miten niihin parhaiten päästään.

 

 

25 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page