top of page
  • petri501

TEKNISTEN ONGELMATILANTEIDEN TULKKI
Kun ensin ropaa vajaan vuosikymmen ajan koneita ja laitteita, ja pitää huolen siitä, että tuotanto rullaa, on helppo ymmärtää asiakkaan odotuksia myös konemyyjän näkökulmasta.

 

Ledinekin laitteiden ja varaosien myynnistä Marioconilla vastaava Antti Asumus siirtyi kolmisen vuotta sitten elintarviketeollisuudesta puunjalostuksen pariin. Vaikka työ vaihtuikin tuotannosta toimiston puolelle, mieli askartelee yhä kernaasti teknisten pulmien parissa.

 

– Työhöni kuuluu edelleen myös tekninen neuvonta. Tykkään asioiden selvittämisestä yhdessä asiakkaiden kanssa. Jos jossain on hässäkkää, on sitä lähdettävä ratkomaan viivyttelemättä, jotta tuotanto saadaan mahdollisimman pian rullaamaan. Tässä olen mielestäni omimmillani.

 

Marioconin uusi kokoonpano tuntuu Antista piristysruiskeelta. Vaikka perusliiketoiminta säilyykin entisellään, uskoo hän muutoksen luovan lisäarvoa myös asiakkaille: vankistuva projektiosaaminen luo toiminnalle uudenlaista draivia, joka tulee näkymään myös asiakkaiden arjessa.

 

– Petrin mukaantulo tuo hyvää pöhinää tekemiseen. Hänellä on vahva näkökulma myös mekanisoinnin puolelta, ja sen yhdistäminen meidän laiteosaamiseemme luo entistä vahvempaa pohjaa kokonaisvaltaiselle, asiakkaan tarpeet laajasti huomioivalle palvelulle.

 

 

Uutta Ledinekiä hankkimassa tai trimmaustarpeita vanhassa?

Soita Antille 040 049 3039

 

 

12 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page