top of page
HUNDEGGER-HIRSITUOTANTO / KATKAISUSAHAT
Spped Cut
SPEED CUT.jpg

Speed Cut SC

leikkaus - poraus - jyrsintä - uritus - merkintä - merkinnät

Speed Cut kehitettiin ensisijaisesti nopeaan ja tarkkaan leikkaukseen sekä yksinkertaisten puuosien työstöön. Ristikko-osien tai runko-osien leikkauksessa saavutetaan ennenkokematon nopeus joustavasti ja tarkasti.

speed1.jpg

SC-3 Truss

speed2.jpg

SC-3 ristikko

speed3.jpg

SC-3 seinä

speed4.jpg

SC-3 parrukatto

Koneella voidaan työstää puita, joiden poikkipinta 0n 20 x 40 mm - 160 x 450 mm (optio 200 x 450 mm) ja pituus halutun mukainen.

Speed Cutissa on kaksi toisistaan riippumatonta syöttöjärjestelmää, joka mahdollistaa nopean ja tarkan puunkäsittelyn ja näin erittäin lyhyen läpimenoajan ilman varustamista ja säätöä. Leikkauksen optimoinnin avulla voidaan pitkästä raakapuusta valmistaa useampia erilaisia kappaleita täysautomaattisesti. Jo koneen perusmallilla voidaan kuljettaa varmasti ja työstää tarkasti myös monikerroksisia pakkoja (pinoja).

speed6.jpg

TJI-sahaus

speed5.jpg

Merkintä

speed7.jpg

SC-3

TURBO DRIVE

Turbo Drive
turbo drive.jpg

TURBO-Drive

Kun tarvitaan nopeaa ja joustavaa leikkausta on TURBO-Drive oikea ratkaisu. Lisäksi kone suorittaa myös poraus- ja jyrsintätöitä sekä kaikenlaisia merkintöjä.

turbo drive 2.jpg

Leikkaus ilman mittausta, piirtoa ja uudelleenasetusta

Koneen sydänosa on joustava sahayksikkö, jolla leikkaukset tehdään halutun mukaisessa kulmassa ja kallistuksella. 360 asteen kääntyvällä ja samalla 90 astetta kallistavalla 5-akselisella sahayksiköllä ovat kaikki toivotut katkaisut, vinot leikkaukset, koklot, lapatyöstöt jne. valmistettavissa nopeasti ja tarkasti korkealla pintalaadulla.

Kone on kompaktin rakenteensa ansiosta optimaalisesti kapseloitu pöly- ja meluhaittoja vastaan. se voidaan ilman rakennuksellisia toimenpiteitä asentaa tasaiselle betonilattialle.

bottom of page