top of page
HUNDEGGER-HIRSITUOTANTO / YHDISTELMÄKONEET
Robot Drive

ROBOT DRIVE

ROBOT-Drive_980_9c64e4142a.jpg

Yksi ja sama kone kaikkeen puurakentamiseen

Kone on jo perusversiossaan varustettu 6-akselisella, 12.000 k/min nopeudella työskentelevällä ROBOT-yksiköllä, mihin kuuluu 16-paikkainen, automaattinen työkalun vaihtaja. Koneella voidaan suorittaa kaikki puurakentamisessa tarvittavat työstöt - aina puutavaran poikkimittaan 300 x 1300 mm asti - tarkasti ja ilman kappaleen kääntämistä, yhdessä läpisyötössä.

5-akselisella saha-/ura-/merkintäyksiköllä varustettu variantti

Ylhäältä työskentelevän, 5-akselisen saha-/ura-/merkintäyksikön ansiosta ROBOT-Drive:n läpisyöttöteho nousee entisestään. Sillä välin kun huippujoustava katkaisusaha suorittaa työstöä, vaihdetaan ROBOT-yksikköön usein jo seuraavaa työstöä varten tarvittava työkalu. Laipattoman sahanterä'n halkaisija on 800 mm.

Robot Solo

ROBOT SOLO

ROBOT SOLO.jpg

Uuden konesukupolven ROBOT SOLO

ROBOT-Solon ominaisuuksiin kuuluu suuri joustavuus, vähäinen tilantarve sekä alhaiset kustannukset. Solo on erinomaisen sopiva puurannusyrityksille, joiden tärkeimpiin kriteereihin kuuluu korkea joustavuus ja lähes rajoittamattomat työstömahdollisuudet. ROBOT-Solo yhdistelmäkoneella on mahdollista suorittaa kaikki puurakentamisessa yleiset työstöt myös suurilla poikkimitoilla yhdessä läpiajossa - ilman kappaleen kääntämistä.

Kaksi perusversiota Solo 450 ja Solo 650

ROBOT-Solo on modulaarisesti rakennettu ja voidaan siten valinnaisilla moduuleilla sopeuttaa optimaalisesti käyttötarkoitukseensa. Myös siinä tapauksessa, että vaatimusprofiili ajan kuluessa muutuisi, voidaa ROBOT-Solo konetta helposti laajentaa yksinkertaisilla jälkiasennuksilla. Riippuen halutusta työstöleveydestä, asiakkaan valittavana on 2 perusversiota

ROBOT-Solo 450

- poikkimitat 20 x 60 mm - 300 x 450 mm

- peruskone kaikille puurannusyrityksille

ROBOT-Solo 650

- poikkimitat 20 x 60 mm - 300 x 650 mm

bottom of page