HUNDEGGER-HIRSITUOTANTO / YHDISTELMÄKONEET
 

ROBOT DRIVE

Yksi ja sama kone kaikkeen puurakentamiseen

Kone on jo perusversiossaan varustettu 6-akselisella, 12.000 k/min nopeudella työskentelevällä ROBOT-yksiköllä, mihin kuuluu 16-paikkainen, automaattinen työkalun vaihtaja. Koneella voidaan suorittaa kaikki puurakentamisessa tarvittavat työstöt - aina puutavaran poikkimittaan 300 x 1300 mm asti - tarkasti ja ilman kappaleen kääntämistä, yhdessä läpisyötössä.

Lohenpyrstötapit
Halutut kolot
Pitkittäiset jyrsinnät
Halutut kolot
Lohenpyrstötapit
Tapit
Tappireiät
Työkalunvaihtaja
Blockhausfräsungen
Lisää

5-akselisella saha-/ura-/merkintäyksiköllä varustettu variantti

Ylhäältä työskentelevän, 5-akselisen saha-/ura-/merkintäyksikön ansiosta ROBOT-Drive:n läpisyöttöteho nousee entisestään. Sillä välin kun huippujoustava katkaisusaha suorittaa työstöä, vaihdetaan ROBOT-yksikköön usein jo seuraavaa työstöä varten tarvittava työkalu. Laipattoman sahanterä'n halkaisija on 800 mm.

Kallistetut leikkaukset
Kolot
Urat
Merkinnät
Kehisparren
Geneigte Sägeschnitte
Show More
 

ROBOT SOLO

Uuden konesukupolven ROBOT SOLO

ROBOT-Solon ominaisuuksiin kuuluu suuri joustavuus, vähäinen tilantarve sekä alhaiset kustannukset. Solo on erinomaisen sopiva puurannusyrityksille, joiden tärkeimpiin kriteereihin kuuluu korkea joustavuus ja lähes rajoittamattomat työstömahdollisuudet. ROBOT-Solo yhdistelmäkoneella on mahdollista suorittaa kaikki puurakentamisessa yleiset työstöt myös suurilla poikkimitoilla yhdessä läpiajossa - ilman kappaleen kääntämistä.

Kaksi perusversiota Solo 450 ja Solo 650

ROBOT-Solo on modulaarisesti rakennettu ja voidaan siten valinnaisilla moduuleilla sopeuttaa optimaalisesti käyttötarkoitukseensa. Myös siinä tapauksessa, että vaatimusprofiili ajan kuluessa muutuisi, voidaa ROBOT-Solo konetta helposti laajentaa yksinkertaisilla jälkiasennuksilla. Riippuen halutusta työstöleveydestä, asiakkaan valittavana on 2 perusversiota

ROBOT-Solo 450

- poikkimitat 20 x 60 mm - 300 x 450 mm

- peruskone kaikille puurannusyrityksille

ROBOT-Solo 650

- poikkimitat 20 x 60 mm - 300 x 650 mm

© MARIOCON OY  |   Mainostoimisto Zoomi